There s no light at all

Suppose
there's nothing good in the world
There's no love
at all
And I tried
live ordinary life
I swear,
I tried

For me
there's nothing after her
There's no life
just war
And I tried
give myself some light
I prayed,
I smiled...

Desease
in this century..
I saw lines
like her eyes -
I fly,
I fly...

Представь,
что нет ничего хорошего в мире -
Нет любви, совсем
И я пытался
жить обычной жизнью,
Я клянусь,
я пытался

Для меня
ничего не происходит после неё
Нет жизни,
просто война
И я старался
дать себе немного света
Я молился,
я улыбался

Болезнь
в этом веке..
Я видел линии,
как её глаза -
Я летаю,
летаю...

30 янв 18. Мартиросян Е.М.


Рецензии