Культ позитиву

Нас  непокоять  заздри,
Лякають  нас  невдачі…
Забудьмо  негаразди,
Нема  їх  в  світі  наче.

На  культі  позитиву
Життя  будуймо,  люди,
Й  тоді  воно,  на  диво,
У  нас  таким  і  буде.

 


Рецензии