Не весело жити...

Не весело жити, не весело бути,
Не весело, брате, співать,
Не весело в мріях плекать позабуте,
Майбутнє в думках обіймать.
Живем - як живеться,
Вмремо – за нагоди,
Гей-гов, давай вип’єм вина,
Давай посміхнемося, брате, з негоди,
Чи вже не в останнє - хто зна?
Не весело жити, не весело бути,
Не весело, брате, співать,
Не весело світ цей думками збагнути…
Та гірко і сумно мовчать…


Рецензии