Я жэ й Босха на променад

Вызываю вось. Аль  не знаф?

Я куплю тобе пырога –
Только ты мя ны забываj ж.
А то, відіш, Андрон Коваль
Аж плащатку сь гарнірзавал.

Я во вычытав у Брыля,
Шо і він тіпа ж так, шыза.
Вот чого бы і ждав москаль
Фсех паетав на строjплащадц.

Но-однако, дак я ж во, глянь:
Знаменіт на весь глобус гаж!
Бо беременють ажны враз
Од таланта арбатскы малп.

Скількы в нас гонды графоман!
Хто дэ jіх скынэ с корабла, х.
Сам Алах бо вітае, бач,
Групу Хто Я в болоты квакш.


Рецензии