Сиротка

Осиротіла рідна хата,
Ніхто не зустрічає нас,
Не видно на порозі тата,
Так швидко проминув той час.

Той час, коли були всі разом,
Співали весело пісні,
Раділи прощені всі Спасом,
Здавалось буде так всі дні.

На небі вже і мама й тато,
Вони чекають там на нас,
У небі наша рідна хата,
Незлічений там буде час.

Нам передати б дітям віру,
І теж збиратись в небеса,
Коли ми з Богом завжди щирі,
Не буде гіркою сльоза!!!   
©Віра Українка


Рецензии