Для моей подружки. Укр

Відповідь на смс моїй хорошій подрузі Юлі Карпач.


Артистична і кмітлива,
Дуже лагідна та щира,
На всі 100 талановита,
Простодушна і відкрита.
Її посмішка - як сонце
Що заглянуло в віконце.
А загляньте-но в  очиці
Що глибокі, як криниці.
Проникають прямо в душу
Я також сказати мушу
В них і сум і радість неба
Саме так , це я про тебе!

28.01.18


Рецензии