Латинь у переказ1 д1да Панаса

118.Prima lex historiae, ne quid falsi dicat.

Первый принцип истории — не допускать лжи.

По – нашому, так це усе брехня! Історія – вона як дишло.
Узяв, намазав салом і запхнув. Куди запхнув – звідтуди вийшло!


Рецензии