Сивина лягла на мо скрон

Сивина лягла на мої скроні,
Хоч роки ще зовсім молоді.
Життя моє ,неначе  на  долоні...
Багато що я бачила в житті.

Сивина лягла на мої скроні...
Пройдені дороги  у житті.
Бувала  я ,неначе у полоні,
Бувала я також  на самоті.

Сивина лягла на мої скроні,
Нелегким давався кожен крок.
Роки неслись,немов расові коні
І залишали по собі якийсь урок.

Сивина лягла на мої скроні -
Вона,мов мапа пройдених років,
Вона,немов лунке відлуння  дзвонів,
Вона,немов вінок усіх прожитих днів.

Сивина  лягла на мої скроні...
Це,як слід прожитого життя.
І не ставало їй ніщо на перепоні,
Та кожен день прожитий -відкриття.

28.01.2018 р.


Рецензии