Люб й матус

Рідна, лагідна матуся.
В хаті чисто приберуся.
Живи в щасті, не журися.
З ласкою нам посміхнися.

Серцем я тебе кохаю.
Що замало це я знаю.
Слухатись тебе я буду.
Обіцянок не забуду.

Мамо, всі тебе кохають.
І з роботи зустрічають.
Обіймають син і дочка.
В неї вишита сорочка.

Всі чистенькі, всі охайні.
В тебе мамо дітки файні.
Прибирались гарно з ранку.
Зустрічає чоловік на ганку.

В купі вся сім`я зібралась.
І ось бабуся обізвалась.
Я до вас мої рідненькі.
Мої дітки дорогенькі.


Рецензии