Emily Dickinson. The pedigree of honey...

                Из  сборника  Миражи.



                The   pedigree   of   honey
                Does  not  conсern  the  bee ;
                A  clover, any  time, to  him
                Is  arictocracy.

                Emily  Dickinson. ( c )


                Безразлична    вкусу    мёда,
                У    пчелы    –    своя   вина.
                Ну,    а    клеверу    свобода   –
                С     родословною       дана.


                <  2018  >
                Нортбрук. Иллинойс.



               


Рецензии