Чайна церемон я

ВОНА
ВОНА
ВСЯ
ТАКА ПРОЗОРА
ТАКА ЧИСТА
КРАСИВА
СОРОМ'ЯЗЛИВА

МЕНЕ
ТАКОГО ПАНА
СПИТАЛА
СПРОСИЛА

- ЧИ ВАМ ХОТІЛОСЬ  БИ ВИПИТИ  ЧАЮ
ЧІ КАВИ
НА СВІТАНКУ?

І Я ТОДІ
ТРОХИ ЗЛЯКАВСЯ
НЕ ДОСЛУХАВ її
БОВКНУВ

- НЕ ЗНАЮ!

ВОНА
СТАЛА
ЩЕ БІЛЬША
ТЕНЬДІТНІША
  МЕНЕ
ЗАСПОКЮЮЧІ СКАЗАДА
- ЦЕ НІЧОГО...

ПОСЛУХАЙТЕ СЕБЕ
ЩО ВАМ ТРЕБА
 А Я ПОЧЕКАЮ

А Я ЧОМУСЬ
ЗАДИХНУВСЯ
ВІД ТАКОЇ  ЇЇ ЧИСТОЇ ВОЛІ

А ВОНА ПОСТАВИЛА
СВОЮ ТАЦЮ
НА ПІДЛОГУ
ТА СХИЛАСЬ ПЕРЕДІ МНОЮ

- І ЗНОВУ...
Я ВАС ВІТАЮ!

Я ДИВИВСЯ НА НЕЇ
І!  ДИВУВАВСЯ...
А В НЕЇ
ЯК В ФЕЇ
ВСЕ ТІЛО СВІТИЛОСЬ
СМІЯЛОСЬ
МІНЯЛОСЬ
бОЖЕ

-ПАНЕ!
ВАМ ХОТІЛОСЬ БИ  НА СВФТАНКУ
КАВИ  ЧИ ЧАЮ?
ЗНОВУ
МЕНЕ  ЧЕМНО СПИТАЛА

ВСЕ МОЄ ТІЛО
- ТАК!
ГОВОРИЛО
А ЛИЦЕ  СКАЗАЛО
-е НЕ ЗНАЮ!


Рецензии