PDD

Day. Night.
I forget you.
Inside.
Hold me, I too.

Give me a sign.
Where are you now?
You steal my mind.
I'm getting down.

Tell me even a word,
I'll say "yes, my Lord".
Look in my eyes,
Die, dear, die.


Рецензии