Не завжди буде так!

Ви дорожіть хвилинами єднання! 
Не завжди, ой, не завжди буде так,
Життя майне як та роса із рання,
І хтось залишиться у нас в думках…
 
Цінуйте, не прийшлось щоб шкодувати,
Щоб горем не вмивалося лице,
Залишать нас колись і мама й тато,
Спішіть сказати радості слівце..

Хай ласка та не буде випадково,
Ви пригорніться щиро від душі,
Бо на землі усі ми тимчасово,
Любов'ю їхні сльози осушіть.

Хай слово ваше буде, мов олива,
Хай втішить тих, сумує, хто в путі.
І стане легшою життєва нива,
І буде щастя, радість у Христі.
 
@Віра Українка


Рецензии