Gorim - Постiль

Ти...ти без слів мене зрозумій.
Ти мої сни і фантазії,
Де я буваю не в розумі,
Щоночі бачиш і не раз

Ти вирізав (чиїсь) імена,
Тепер кривава й оголена.
У мене стеля, тобі стіна
Перекриває подих.

А ти як
Хвиля на хвилі,
І хвилина за хвилиною
Сумуй нашу радість і сум.

Ти наче
Крила нам гріла
І тоді коли хворіли ми,
Тертям виробляли струм.

Ми...ігнорували весняні дні,
Ми римували твої пісні.
Зникали сльози на площині
Моїй, як завжди але...
 
Я біля тебе палю вогні,
Ти будеш рада цьому чи ні.
Ці простирадла замучені.
Волога постіль, просто...

Я і ти
Хвиля на хвилі
І хвилина за хвилиною,
Сумуй нашу радість і сум.

Ти і я
Так не хотіли
Та з черговою провиною,
Я себе до тебе несу.


Рецензии