Захiд сонця...

А сонце сiдаэ прямiсенько в море..
Топить у воду залишки дня.
Блакить розчиняэ колiр вогня...
Вечiр даруэ нотку мiнорну...
Море знов хвилями граэ сонати..
Хмари танцюють у небi контемп...
Лiто щоденно знижуэ темп...
Щоби мелодiю запам'ятати...


Рецензии