Памяти Людмилы Сенчиной

ДівчИна з українського села,
Нам всім відкритістю Таланту мила.
Завдання виконавши, із життя пішла
В домівку зоряную Сенчина Людмила.

Не Попелюшка – ЗОЛУШКА країн,
Що нині позабули про братерство…
Піснями, як могутній Ісполін,
Єднала всіх, бо йшли пісні від серця.

Так, серцем, полум’яною душею
І голосом творила світ Добра.
Всі негаразди розчинялись нею…
Пречиста, світла, вічно молода!..

У нашій пам’яті живеш вогненно –
Не має перешкод Любов!
Ти довго не затримуйся на небі,
Тебе чекаємо на Землю знов!
26.01.2018


Рецензии