Ос ння спов дь

Відіграні всі ролі... Тільки листя
Не перестало ще зі мною гомоніти
Мені це все набридло, особисто
Але нікуди цю хандру не діти ...

Так повелося, що осінній ранок
Мене зустрів привітною нудьгою
Мені нема для кого готувать сніданок
Тому і снідаю сама з собою

Думки кружляють за романом кави
На музTV одні і тіж пісні.
Ця самостійність не така й цікава
Ну як на мене, іншим може й ні...

Ні, я не скиглю!
Просто знову осінь
Прийшла у місто, де нема тебе ...
У місто, де нічого не збулося...
Де всі надії-марне і пусте....


Рецензии