Чарiвний шепiт гiтари

На маківці гори,
                якій повидирали патли скажені буревії,
Сидить принишклий Одін
                і ловить хмари,
                щоб надоїти келих віскі.
Його сиву голову
                куйовдить подих моря,
                а краплі туману осідають на вії...
А в старенькому плеєрі
                крутяться пожовклі від плину часу диски...
Він похитується з боку на бік,
                слухаючи чарівний шепіт гітари Блекмора Річі,
І спливають примарами в небі
                сяючі із безодні небуття свічі...

      

       2013-03-31


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.