Життя земне...

Життя земне так рідко різнобарвне
Переважають більше темні кольори,
Душа бажає радості не марно,
Тож Бог створив тебе для кращої пори.

Коли вирують через край турботи
Запам’ятай: не завжди буде так в житті
Хай ваблять тебе вічності красоти
Полегшення від Господа прийде тоді.

Навчишся більше Богу довіряти
Коли тривоги будуть у житті твоїм,
Людей не будеш в горі докорять
А тільки співчувати зможеш серцем всім.

Коли життя закінчиться тривожне
У вічність перейдуть щасливі тільки дні
І зрозумієш ти, що в небі можна
Співати вічно Богу радості пісні.

©Віра Українка
 


Рецензии