Шумбел Лажвел

Шумбел Лаж вел
Алексей ПЕТРОВ

Нольо воктен кушкынам,
Тушанак ушым погенам.
Лие мыланем ш;мбел
Авам гай поро Лаж вел.

Чонем мландым й;рата,
Эре т;зен чапландара.
Ок лий тыште ш;м яра,
Чыла вержат куандара.

Ила тыште сай калык
П;рт;с куатым налын.
Келша чонемлан семжат,
Кужу да сылне мурыжат.
1954 ий.


Рецензии