Реальнiсть

Він звіявся...
Не вітер...
Не метелик...
Звичайне листя жовтня під весну.
Не бійся, він любов тобі постелить!..
Іще одну...
І рештою краплинок на фіранці
напоїть серце темряви теплом.
Він звіявся...
Щоб випростатись вранці
твоїм крилом...


Рецензии