Щиро в та мо

Напівпорожні простори
заповнені на половину
повітрям запліснявілим
решту місця займає
список імен
що не мають вже значення
для вічної пам’яті нашої
в тривалих
важких відносинах
із життям
поодиноко щасливі випадки
але не в твоїх історіях
24 роки вже
щиро вітаємо
внутрішні голоси


Рецензии