И...

   


          И...
         Автор:  Росен  Русев
               
Остави ми мъничко от слънцето.
Малко от него за мене да има.
Само крайчето, колкото...
зрънце от светлото,
да е от теб.
Стига ми, дори ми е много.
Трохичките радост си ти.
Слънчево мило момиче,
ти любов си неземна.
И...
В съня ти тихичко влизам,
целувам очите ти,
целувам косите, лицето
и кожата нежна.
Тихо от тебе си тръгвам,
ти... не се събуждай,
аз съм още до теб.
И се любувам дълго,
ненаситно те гледам...
Ти... любов си...
Моя... последна...
Неземна...
               
         


Рецензии