Поискай го

                ПОИСКАЙ ГО...
           Автор:  Росен  Русев

Поискай го....Разказвай ми,
какво сме ний един без друг?
Двамата попаднали
във фаза на безлунно затъмнение.
Защото това, което ни дели,
е твоята плаха несмелост,
в самотата търсеща спасение.

Очаквам те, да ме познаеш,
тъй както се познава доброта,
Поискай го,
едно сърце останало само,
едно сърце изпълнено с любов,
не искащо забвение...
Поискай го...
Не искам да е сън...


Рецензии