Пом ж ншим

ні пропису
поміж іншим
себе
до сказу доводячи
не маю права
тебе турбувати
і поміж
сумнівних снів
і крилатих спогадів
ми з тобою
все ж
один одній
цікаві
невичерпні
прозорі
все ж поруч
але
спогади
й сни
омани сповнені
надії глазуррю вкриті
я памятаю
про недо
торканість
я все в тобі памятаю
я не збагну лишень
де
подиху мого край
порожній
останній
де всі розрухи
планетарних масштабів
коли за тобою сумую
коли мрію
про твоє
тілесного слова
походження
коли
виникає
"як ти?"
коли питання
тримає
завжди
навколішки


Рецензии