Зам на

Голос
Що світанок замінює
В вечірньому мороці
Що виправляє спину
Втомлену тоннами
питань бажань
натяків грузів
візитів виговорів
Що прокрадаються туди
Де "чесно" в людині хорониться
Де серце вигоріле
Де баси
Важкість втілюючи
змінюють її (спину)
його "хребет"
Але не дозволяючи стати
на місці дроблячи
Заганяють погляд
в фіолето-червоне
ластично ритмуючи поштовхами
наче вітер хвилі
наче лід на морі
Кришачи
кожен ковток
Вдих видих вдих
і знов...
Краплями наздоганяючи
в погляді
Пів-життя відчуження
Решта ще відчутна
Але відсутня для
повсякденного
Вимушенного
натхненно
вистражданного
Пелюстками маку
в полі зимовім
в ковдрах закоханих
тією ж зимою
в туж зиму закоханих
В прогулянках довгих
невичерпних
невтомних
доповнюючих
пояснюючих
сенс сну
аж на сході сонця
мінімум


Рецензии