Розриви м н градопад щоразу

Розриви мін  і  градопад  щоразу.
Нема спокою зовсім ні на мить.
На захист хлопці кинулись одразу,
Але  і враг роки уже не спить.

Не все ми чуєм, всього  ми не знаєм,
Але великих втрат ми зазнаєм.
На МИР в країні ми усі  чекаєм,
Й не всі бої з врагом ми виграєм.

Поранені,полеглі і каліки.
Це прикрий біль і рана нас усіх.
І крові пролились давно вже ріки.
Чотири  роки ми не маєм втіх.

Обстріли,поранення і втрати
Кожен день і кожну Божу ніч.
Коли настане МИР ми   хочем знати?
Чому війна?У чому , власне,  річ?

25.01.2018 р.


Рецензии