В мене очi розбiгаються

В МЕНЕ ОЧІ РОЗБІГАЮТЬСЯ
 ВСІ  ТУТ ГЕНІЯМИ НАЗИВАЮТЬСЯ
ВІД ВІРША Я ВАШОГО ПЬЯНІЮ
СВОЮ ДУШУ ЩАСТЯМ ГРІЮ
НЕНАСИТНА Я ЛЮДИНА
ЛЮБЛЮ ЩАСТЯ В КОЖНІЙ ДНИНІ\
ЛЮБЛЮ РАДІСТЬ І КОХАННЯ
І ОСНОВНЕ МОЄ ЗАВДАННЯ
СВОЮ ДУШУ ЗБЕРЕГТИ
 ЩОБ ЗБЕРІГ СВОЮ І ТИ
 
ВИ ПИШІТЬ ВІРШІ  Я ПОЧИТАЮ
ГЕНІАЛЬНОЮ ІЗ ВАМИ  СТАНУ


Рецензии