Важка цеглина

Сумно,

але тут я тебе полишаю.

Скажи мені в вічі:

"Не йди,

я без тебе сконаю.

Я небо в твоїх руках обіймаю.

Я без тебе в порожній кімнаті блукаю.

Я поруч.

І я більшої правди крім тебе не знаю."

У нас щонайбільше година.

Послухай,

я любила тебе як дитина.

А тепер не серце - важка цеглина.

І я-майже жива людина.


25.01.2018


Рецензии