Багато щастя не бува

Багато щастя не буває,
Зате багато мрій,надій.
Ніхто,напевне,з нас не знає,
Яких чекать від долі нам затій.

Багато щастя не буває.
Його чекаєм ми завжди.
Його,мов хвилею змиває,
Але тримають береги.

Багато щастя не  буває.
Це те,чого ми прагнем всі.
Про  щастя  й  соловей співає.
Воно купається  в красі.

Багато щастя не  буває,
Але воно –незваний гість.
Воно п'янить і обіймає.
Про нього й сни приносять вість.

Багато щастя не буває.
Його  чекають кожну мить.
Воно негоди спопеляє,
Й до нас несеться  і летить.

Багато щастя не  буває.
І незалежно скільки нам років,
Воно не спить,та час лиш обирає,
Й собою чашу повнить до країв.

23.01.2018 р.


Рецензии