Я застанусь...

Я застанусь
з табой,
калі надзею ўбачу,
калі ўсёй душой
памкнуся да цябе.
Я застанусь
з табой
і,нават,не прадбачу,
што ты зусім-зусім
не клікаў да сябе.
А твае словы-
толькі парушынкі.
Ляцяць і тонуць
у каламуці дзён.
Я ўлічу
ранейшыя памылкі
і зьнікну як
сузор'е Арыён.


Рецензии