Ярчэла на небе зорка...

Ярчэла на небе зорка,
звала за сабой сьвітаньне.
А мне на душы так волка.
Вярніце маё каханьне!
Вярніце былыя крылы
і песьні мае,і маленьні!
Вярніце,што так любіла!
Разьбіце ільду каменьні!
Я болей не прагну шчасьця
ўмоўнага ў цёплай хаце.
Вярніце маё каханьне!
З пакутай былой аддайце!


Рецензии