Знак запитання

    ЗНАК ЗАПИТАННЯ

           1
Нас довго зима не пускала,
Снігами усе замітала,
Морозами скула дороги,
Навіяла смутку й тривоги.

        Приспів:
Каштани, каштани, каштани,
В цей рік зацвіли дуже рано,
Шаленна весна забуяла,
Вона народилася знов.
Ми ставили знак запитання,
За що нам в житті покарання?
Але, повернется кохання,
Повернетья наша любов!

           2
Нам щастя було дуже мало,
Довіри нам не вистачало,
Без слів і прощань розлучились,
Терпіти іще не навчились.


Рецензии