Каб мне стаць...

Каб мне стаць
птушкай лёгкаю
ды неба калыхаці
узмахам крылаў
велічным-
ляцела бы далёка.
Было б крынічна-весела,
было б крынічна-шчасліва,
і дні мае тужлівыя
зыйшлі бы ў нябыт.
А так-лячу я думкамі
з вамі,мае крылатыя.
А так-зайздросным
позіркам
гляджу я вам
ва след.


Рецензии