Тепла зима на двох

Мені так тепло поряд із тобою,
І посмішка запалює вогні
В очах, в душі і в небі наді мною,
Осяюючи вервицю із днів.

Так затишно у лагідних обіймах,
І спокій огортає аж до п'ят.
Це суперсиметричне співпадіння,
І кожен дотик - крихітний обряд.

І кожен поцілунок - наче зілля -
Лікує, перетворює, п'янить...
Нас ніжність заколисує на хвилях,
Та в радість дана кожна спільна мить...

Пухнастий сніг виблискує грайливо
Тендітним мерехтінням кришталю,
Навколо і всередині нас - диво
І красномовне "Я тебе люблю".


24-25.01.2017

/Фото автора/


Рецензии