Матуся наша захворiла,

Матуся наша захворіла,
Усе, немов би, заніміло!
Сумую я ,сумує тато,
Принишкли в клітці пташенята,

Ляльки забились у куточок,
Спить кіт звернувшись у клубочок.
Лиш полоскун малий - Тотошка,
З водою бавиться потрошку.

Поміркувавши мовив тато
Матусю треба рятувати!
Відвар із чабрецю приготувати,
Напій калини з медом дати.

А панадол нам допоможе,
Із її тіла жар прибрати.
А нумо,швидше до роботи!
Потрібна матінці турбота!
 24.01.2018р.


Рецензии