Мрия... Галлея. The Dream Hallea

Поселиться алчу в доме,
Полном мервой тишины...
И в его холодном лоне
Видеть сказочныя сны...
Сны о тех кого уж нету,
И о тех кому лишь бысть...
Ожидая ту Комету,
Что завЕршит мою жисть...

Im want to live at Home,
Where full of Deadley silent...
And when im that become,
Fantastic Dream me come...
About Who are Dead,
Abot who alive...
Im waiting my Comet,
She take myself in paradise...


Рецензии