Мамин руки

Мамусині руки невтомні ,
працюють і вдень і вночі
Все миють, прасують  без втоми,
І пораються біля печі

Готують смачні запіканки
Дбайливо білизну складуть
Смачніші на світі сніданки
Лиш мамині руки печуть

Дбайливо тебе приголублять
В обійми свої заберуть
Матусині руки так люблять
Коли є кого пригорнуть

Вони не старіють ніколи
І завжди рідніші за всіх
Привітно зустрінуть зі школи
І лагідніші за всіх

І поки є поряд матуся
Ви-найщасливіші людина!
Я зараз тобі посміхнуся
Й піду обійму свого сина)


Рецензии