Мiй янголе, зима!

«Вы, например, сможете подарить свой мобильник первому встречному?» (с) Mr. Freeman

З міні-книги: "КОЛИ СВЯТКОВІ ВОГНІ ЗМІНЮЮТЬ. Частина 3"

Немає спогадів чесних.
Всю правду – я вже розказав.
Лиш, може те, що по Воскресенській
Вулиці гуляв, не казав.

Нехай пилом лягають слова
На бруківку, на площі сумських вулиць,
Мої слова,
Про тебе.

Мій Янголе, зима!
У маминій спальні Депеш Мод вже скоро заграє.
В місяць грудневий,
Коли тебе зустрів,

Шукаю спогадів в піснях
Другої Ріки,
Які приходять туди ж, як тоді,
Біля сцени: зустрілись я і ти.


Рецензии