Латинь у переказ1 д1да Панаса

113.Pecunia est ancilla, si scis uti, si nescis, dom;na.

Деньги, если умеешь ими пользоваться, — служанка, если не умеешь, — то госпожа.


Та хай їм грець! Прислужниці вони, чи господині- оті гроші!
Аби їх було більше, як у дідовій тій кожушині вошей.


Рецензии