25- разом!

Четверть віку минуло
Непомітно, як спалах,
Наче зірка сяйнула
І погасла у хмарах.

Та не в силі забути
Ми всі милості Бога
Дав нам радість відчути,
Хоч не легка дорога.

І кружляли ми спільно
По життєвому крузі,
Бог любив же нас сильно,
Дав діток нам і друзів.

Хай Йому буде слава 
За ці роки прожиті,
Він на це має право,
Вдячні ми й наші діти.

©Віра Українка


Рецензии