Не молитва

вже який (8-ий) рік, я ходжу по цим вулицям і співаю пісні Другої Ріки...
З міні-книги: "КОЛИ СВЯТКОВІ ВОГНІ ЗМІНЮЮТЬ. Частина 3"


Привіт!
Я знов не на колінах
і дивлюся, навіть, не в обличчя твоє.
Звертання моє
до тебе написане мною.
Мої псалми стануть тобі одою.

І де тут «Села»,
янгольський спів,
пощо розмови про свята?
Ти ж бо – лиш смілива і проста.
А я складаю про тебе,
Поплавок закоханий в рибу.

Давай згадаєм,
давай відповіси
мовчанням?!
Сіріють сніги.
Давай з тобою зайдемо в он-лайн –
Там, в тебе, янгол на сторінці, ти казала!?
___________________________________
*Села – (в бібл. Псалмах) вказівка до хорового співу


Рецензии