Зима в права своi вступила

Зима в права свої вступила:
На землю випав білий сніг.
За добу снігом все накрила,
Й сліду не видно від доріг.

Зима в права свої вступила,
Хоч десь барилася вона.
Про себе снігом сповістила,
А сніг в повітрі, мов стіна.

Зима в права свої вступила:
Скувала враз водойми всі.
Рух на дорогах зупинила.
Все в неповторній цій красі.

Зима в права свої вступила:
Все в білій-білій пелені.
Немов крильми все охопила,
І вся природа в білім сні.

Зима в права свої вступила -
Тепер володарка вона.
Але ж вона казкова й мила,
Й володарює в нас сповна.

23.01.2018


Рецензии