Толока днiпрових птах

Ларисі Дудці
**************************
Толока дніпрових птах…
Зима застудила воду,
Встеливши замерзлий шлях,
Танцюючи криловодом.

Небесна криштальна синь
Ледь чутно мене благає:
“Спочинь, не злітай, спочинь!”
І кригою крила крає.

Толока дніпрових птах…
Тут сестри одвічність й плинність
Застиглії у думках
Про їхню різноєдиність.

І гамір луна Дніпром,
І вир-криловід шалений
Кресає крила крилом -
Так, ніби й не було мене.
24/01/2018


Рецензии