Сергею Щокину

Не зламали тебе в ті буремні часи
Проросійські манкурти Луганщини.
Знав ти заздалегідь, що життя віддаси,
За свободу нащадкам у спадщину.

Щоб у вільній сім'ї розквітали сади,
Колосилися ниви пшеницею,
Щоб ніколи Країна не знала біди —
Ти загинув за справжню міліцію.

Підростає у тебе кмітливий синок,
Є у нього ключі від майбутнього...
Ти злетів до безсмертя славетних зірок,
Щоб зробити Державу могутньою!


Сергій Щокін — мій земляк, одноліток мого сина.
Нажаль, на сході України забагато покидьків-зрадників,
та Сергій не піддався гіпнозу кремлівської пропаганди,
він не зрадив ні Україні, ні присязі, а чесно виконав
свій обов'язок громадянина і патріота.

Слава герою!


Рецензии