Чекаючи

Чекаючи
на потяг до неба
десь серед
облізлих обоїв
читаючи
старого Хема
мріючи
плавати в морі
уявляти
промені сонця
з головою
закутавшись в ковдру
скаржачись
на пропиті роки
за пляшкою
в кухні
з собою
пишучи
всяку ***ню
огородившись
жити на повну


Рецензии