Згадуючи

Сидячи коло пічки
в смутку і роздумах
по закінченню
фільму «Бразилія»
З мамою
одну на двох
без фільтру
докурюючи
слухаючи
*****ский мьюз
останнє
кохання
згадуючи
слова захоплюючі
на стелі малюючи
мрії навряд збуваються
навіть якщо 
до них
сильно
тягнутися


Рецензии