Вз рцев

Коли наєбнеться всесвіт
Ми с тобою залишимось в черзі
причасні до того що вічне
причасні до того що чесне
ми навіть святіші від бога
взірцеві ідоли міфів
ніким не контрольовані
закохані і справедливі
заляканими нам не бути
бо все чого ми боЇмось
залишитись в темряві будніх
один на один з собою
самотньо
в квартирі
Ми мусимо виплЕскати
усю свою ртуть похотливу
десь серед вічних цінностей
щоб не стати ще ближче
щоб не злитись в єдине
і не ходити одному
серед парканів будинків
людей собак таксофонів
щоб не дрочити на себе
ми маємо бути далі
маємо бути окремі
але чесні
закохані
неконтрольовані
напротивагу всесвіту
маємо бути вічні


Рецензии