Еф р

Розсипемось
зірками в небі
в мережевім
мерехтінні ефіру
між третьою ночі
і третьою ранку
ми станемо вільні
станемо вічні
в очі сиплячи
сяйвом золота
калейдо
скопічними
вибухами
у темних просторах
розуму
важку ковдру агонії
скинемо
через сплетіння снів
до мрій своїх
вийдемо


Рецензии