Печаль вдень

Свободу тілу, знакам із душі!
Краса при погляді дається
З дівочої казки, сторож фурію глядить.
Адже вона відчуває вітер по тілу своєму.
Своє – це вершина, світлі тіні: це – природа.
Хмари миють небо. Воно чисте.
Його глибокий вид чарує янгола,
Яка про щось мовчить.
Її мати-природа волосся дала їй руде.
А тепер, десь там, у небі – в фурії печаль.
Гола, як неба безкрай.

2012-10-07

*Музика до віршу і картини: Burzum "Daudi Baldrs". 1997 (ембієнт/середньовічний містичний інструментал)
*в Вк, моїй групі https://vk.com/myr4on - доступна повна версія всього: музика до віршу онлайн, документ для скачування і читання, мій підпис)))
*автор картини: Michael Parkes - 002 - "Magic Spring"


Рецензии